AKTUALNOŚCI 2019 ROKU

04.02.2019 WYNIKI NABORU WNIOSKÓW II RUNDY KONKURSOWEJ „W sieci bez barier”

WYNIKI NABORU WNIOSKÓW II RUNDY KONKURSOWEJ
w terminie od dnia 1.12.2018 - 31.01.2019
– województwo podkarpackie

Europejski Dom Spotkań – Fundacja Nowy Staw jako partner projektu „W sieci bez barier” ogłasza częściowe wyniki naboru wniosków (woj. podkarpackie) w ramach II rundy konkursowej dotyczących udzielenia grantów na realizację mikroprojektów w zakresie kształtowania kompetencji cyfrowych w ramach projektu „W sieci bez barier” finansowanego z Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa na lata 2014-2020, III oś priorytetowa Cyfrowe kompetencje społeczeństwa, Działanie 3.1. Działania szkoleniowe na rzecz rozwoju kompetencji cyfrowych

Obrady Komisji Przyznającej Granty odbyły się w dniu 25.01.2019 w godzinach 8:00– 10:00 w biurze projektu Partnera „W sieci bez barier” przy ul. T. Zana 38 w Lublinie. Członkowie Komisji Przyznającej Granty poddali ocenie 2 wnioski o przyznanie grantów

Lista rankingowa mikroprojektów, które spełniły kryteria udziału w konkursie i uzyskały wymaganą liczbę punktów.

Dofinansowanie otrzymują wnioski znajdujące się na pozycjach od 1 do 2 listy rankingowej zgodnie z poniższym zestawieniem:

LP NUMER PRZYZNANA LICZBA PUNKTÓW WNIOSKOWANA KWOTA DOFINANSOWANIA REKOMENDOWANA KWOTA DOFINANSOWANIA
1 01/EDS/01/2019 53,5 20 160,00 zł 20 160,00 zł
2 02/EDS/01/2019 63,5 67 200,00zł 67 200,00zł