16.04.2015 r., Lublin Fotorelacja z XV Zjazdu
Szkolnych Klubów Europejskich
Europejski Dom Spotkań - Fundacja Nowy Staw

Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z XV Zjazdu Szkolnych Klubów Europejskich, który odbył się 16 kwietnia w Lublinie. Tematem przewodnim był Europejski Rok na rzecz Rozwoju.

W zjeździe wzięło udział ponad 160 osób z całego województwa lubelskiego. Wszystkim zaangażowanym w organizację i przygotowanie zjazdu serdecznie dziękujemy.

Foto: Aleksander Wolak

Europejski Dom Spotkań - Fundacja Nowy Staw wyraża zgodę na kopiowanie i udostępnianie zdjęć pod warunkiem podania źródła (eds-fundacja.pl) i nazwiska autora zdjęć: Aleksander Wolak.

DO POBRANIA ZESTAW ZDJĘĆ / ZIP - 409,20MB /