AKTUALNOŚCI 2013 ROKU

17.12.2013 Lublin Fundacja Nowy Staw - laureatem Gali Sukcesu Europejski Dom Spotkań - Fundacja Nowy Staw

Podczas Lubelskiego Forum Przedsiębiorczości i Innowacji nasza Fundacja otrzymała nagrodę w kategorii INSTYTUCJA WSPIERAJĄCA PRZEDSIEBIORCZOŚĆ.

14 grudnia 2013r. w Auli Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II odbyła się Gala Sukcesu. Kapituła Konkursowa z dr hab. inż. Andrzejem Wac-Włodarczykiem, prof. PL - Prorektorem Politechniki Lubelskiej na czele przyznała nagrody w 11 kategoriach.

powiekszeniepowiekszeniepowiekszeniepowiekszenie
powiekszeniepowiekszenie

Lubelskie Forum Przedsiębiorczości i Innowacji to wydarzenie o charakterze naukowo-biznesowym, organizowane przez trzy podmioty: Studenckie Forum Business Centre Club, Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości oraz Uczelniany Samorząd Studentów KUL.

Gala Sukcesu jest kulminacyjnym punktem Lubelskiego Forum Przedsiębiorczości i Innowacji. Na wydarzenie to zapraszani są przedstawiciele władz państwowych i lokalnych władz samorządowych, przedsiębiorcy, władze uczelni wyższych, przedstawiciele świata nauki i kultury, dziennikarze, przedstawiciele biznesu. Podczas Gali wręczane są statuetki Lubelski Akant Przedsiębiorczości dla osób i podmiotów realizujących bądź wspierających przedsiębiorczość.

Więcej na http://www.lfpii.pl/