AKTUALNOŚCI 2011 ROKU

17.06.2010 Lesko Konferencja podsumowująca projekt: „Sukces zależy od Ciebie! - aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego Instytut Rynku Pracy

17 czerwca 2011 r. o godz. 11.00 w Lesku w Hotelu „Szelców” w Sali Aniołów odbędzie się konferencja podsumowująca projekt: „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego”.

Celem konferencji jest podsumowanie działań w projekcie, prezentacja jego założeń i osiągniętych rezultatów, ze szczególnym uwzględnieniem korzyści odniesionych przez Uczestniczki i Uczestników projektu. Konferencja ma służyć przede wszystkim wymianie doświadczeń i promocji dobrych praktyk w zakresie rozwiązywania problemów osób bezrobotnych po 45 roku życia. W programie konferencji przewidziano m.in. wystąpienia Uczestniczek i Uczestników projektu oraz przedstawicieli pracodawców. Spotkanie będzie okazją do podsumowań, wymiany doświadczeń i refleksji.