AKTUALNOŚCI 2010 ROKU

8-14.06.2010 | Lublin Projekt "Creative juggling against routine in your life" Europejskie Centrum Współpracy Młodzieży

W dniach 8-14 czerwca w Nasutowie koło Lublina odbędzie się międzynarodowy projekt zatytułowany „Kreatywne żonglowanie sposobem na życiowa rutynę”.

Projekt “Creative juggling against routine in your life” odbywa się w ramach programu „Uczenie się przez całe życie”, akcja: warsztaty Grundviga . W projekcie weźmie udział 15 osób, w tym reprezentanci Turcji, Wielkiej Brytanii, Portugalii, Hiszpanii, Austrii, Francji, Niemiec, Litwy, Łotwy i Rumuni. Będą to osoby w różnym wieku i przedstawiciele różnych zawodów.

Przez 6 kolejnych dni warsztatowych uczestnicy pracować będą nad kreatywnością, zarządzaniem stresem, pokonywaniem barier, wyzwań, motywacją, przełamaniem rutyny dnia codziennego. Bazą i metodą pracy nad rozwojem w/w umiejętności będzie nabywanie umiejętności i poznawanie różnych technik żonglerskich.

Warsztaty poprowadzi Mirek Urban - psycholog, trener, doradca zawodowy, pasjonat żonglowania. W pracy wykorzystuje oryginalne i niestandardowe techniki. Autor książki: "Niekonwencjonalne metody szkoleniowe" wydanej przez GWP.Twórca autorskiego programu Juggling Inspiration, wykorzystującego Juggling (metafora żonglowania) w biznesie i edukacji, polegającego na połączeniu wiedzy psychologicznej z nabywaniem umiejętności żonglerskich.

Na zakończenie 6-dniowych warsztatów uczestnicy przygotują show, które zaprezentują w Domu Opieki Społecznej im. Matki Teresy z Kalkuty w Lublinie oraz w centrum miasta.

Wszystkich chętnych zapraszamy do obejrzenia tego niezwykłego show i międzynarodowego pokazu umiejętności żonglerskich uczestników warsztatów 14 czerwca o godz. 16.00 na Placu po Farze.

Zapraszamy!!!