Patriotyczne śpiewanie w Nasutowie

Patriotyczne Śpiewanie to uroczyste, wspólne, rodzinne i wielopokoleniowe śpiewanie pieśni i piosenek patriotycznych, mające na celu uczczenie setnej rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości.

listopad 2018r. Lublin - Nasutów Patriotyczne śpiewanie w Nasutowie Europejski Dom Spotkań - Fundacja Nowy Staw

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w patriotycznym śpiewaniu, które odbędzie się w niedzielę, 11.11.2018 r., o godzinie 16.00, w Domu Nasutów, (Nasutów 98 A).

Gorąco zapraszamy do wzięcia udziału w tym wydarzeniu, by pięknie wybrzmiała historia Polski, opisaną w tekstach patriotycznych. Impreza jest jedną z nielicznych okazji do wspólnego przypomnienia sobie tego rodzaju utworów w naszej okolicy. Wydarzenie zostanie poprzedzone mszą świętą.

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc osoby zainteresowane uczestnictwem w naszym wydarzeniu, są proszone o wysłanie e-maila do Aleksandry Woźniak: eds@eds-fundacja.pl. Wydarzenie dofinansowano ze środków Programu Wieloletniego NIEPODLEGŁA na lata 2017–2022 w ramach Programu Dotacyjnego „Niepodległa”.

ul. T. Zana 38, X piętro, 20-601 Lublin
Sekretariat : tel. +48 511 403 155