AKTUALNOŚCI 2020 ROKU

09.03.2020 Szkolenie pt. „Jak skutecznie działać w sieci?”

Biuro Parlamentu Europejskiego w Polsce, Słupski Instytut ds. Młodzieży, przy współpracy Katolickiego Uniwersytetu Jana Pawła II oraz Punktu Informacji Europejskiej Europe Direct - Lublin, zorganizowało kolejne z cyklu szkoleń dla wolontariuszy wspolnie.eu pt. „Jak skutecznie działać w sieci?”.

Wydarzenie miało miejsce w dniu 4.03.2020 r. na KUL-u. Uczestnicy szkolenia mogli dowiedzieć się min. jak pisać teksty przyciągające uwagę odbiorców, dopasowane do wymogów mediów społecznościowych, jak stosować multimedia w codziennym użytku oraz co zrobić, aby nasze posty wyróżniały się na tle innych wpisów. Ponadto osoby uczestniczące w spotkaniu zdobyły wiedzę dotyczącą prezentacji własnej osoby w sieci w taki sposób, aby zwiększyć swoje szanse na rynku pracy. Szkolenie było ilustrowane ciekawymi przykładami z mediów społecznościowych.

Już wkrótce rozpocznie się kolejny cykl szkoleń wspólnie.eu, tym razem poświęcony ekologii. Osoby zainteresowane uczestnictwem w bezpłatnych szkoleniach, organizowanych przez Parlament Europejski - Biuro w Polsce, powinny zarejestrować się na stronie: www.wspolnie.eu.

Projekt
BIZNES TO PRZYSZŁOŚĆ